1C:ERP2

 

1C:ERP2 - Ruska kompanija 1C osnovana je 1991. godine i specijalizovana je za razvoj računarskih programa za poslovnu primenu.

Najpoznatije 1C rešenje je 1C:ERP2 – ERP sistem druge generacije implementiran u preko 25.000 kompanija. 1C:ERP2 je dizajniran za automatizaciju upravljanja i računovodstva u kompanijama različitih industrija, delatnosti i vrsta finansiranja.

1C:ERP2 uključuje rešenja za složenu automatizaciju proizvodnih, trgovinskih i uslužnih preduzeća, proizvode za finansijsko upravljanje hodlingom i malim i srednjim preduzećima, računovodstvo, obračun zarada, ljudske resurse, razna industrijska i specijalizovana rešenja razvijena kako od strane 1C komapnije, tako i pratnera korišćenjem 1C platforme ta programiranje.

Sistem 1C:ERP2 je napredna tehnološka platforma (jezgro) i primenjena rešenja (konfiguracije) razvijena na osnovi 1C tehnologije. Takva sistemska arhitektura obezbeđuje otvorenost aplikativnih rešenja, visoku funkcionalnosti i fleksibilnost, skalabilnost od jednog korisnika do više stotina korisnika. Od najmanjih do veoma velikih organizacija i poslovnih struktura. Sve nabrojane prednosti sistema donele su mu veliku popularnost u velikom broju zemalja.

1C sarađuje sa korisnicima kroz opsežnu partnersku mrežu koja uključuje više od 10.000 stalnih partnera u 23 zemlje. Docus doo sa ponosom ističe da je partner 1C rešenja za Srbiju i region:

Dodatne informacije možete dobiti na lokaciji www.1c.com