NAJNOVIJE VESTI

 • Docus na BIZIT 2021. – „Bitka za korisnike“

  Kompanija Docus Informacioni Sistemi je prvi put učestvovala u prestižnoj BIZIT konferenciji – najznačajnijoj poslovnoj IKT konferenciji koja okuplja IKT eksperte i kompanije lidere u sferi informacionih tehnologija i digitalizacije poslovanja.

 • Excellent SME

  DOCUS je postao nosilac prestižnog priznanja Excellent SME, koje dodeljuje Privredna komora Srbije za ostvarene finansijske rezultate

 • Projekat: SMEs Digital

  Naučno tehnološki park Čačak u saradnji sa Fakultetom tehničkih nauka u Čačku, uz finansijsku podršku Evropske unije i Vlade Republike Srbije, sprovodi projekat „SMEs Digital“, a preko programa EU PRO.

 • Prezentacija ARHIS

  U sredu 26.12.2018, u prostorijama Ministarstva kulture održana je prezentacija našeg softverskog rešenja ARHIS. Pored pomoćnika ministra kulture, skupu su prisustvovali direktori skoro svih opštinskih arhiva iz Srbije. ARHIS je centralno softversko rešenje za evidentiranje arhivske građe u Republici Srbiji i njegovo korišćenje će početi tokom 2019 godine.

 • Teambuilding - Kablar

  Nedeljno Aprilsko jutro, odlučili smo provesti družeći se u prirodi. Delić naše avanture možete naći u prilogu.:)

 • Stručna praksa učenika Tehničke škole iz Čačka

  U saradnji sa Tehnčkom školom iz Čačka uspešno je realizovan projekat Republike Srbije "Postani IT inženjer". Učenici trećeg razreda Tehničke škole, smer Informacione tehnologije, obavili su stručnu praksu u našoj kompaniji...

 • Instalacija Largo.ERP - Elit Inox Čačak

  Nakon par meseci priprema i obuke, u kompaniji ElitInox Čačak, realizovano je uvođenje 1C:ERP2.ERP rešenja za kompletno upravljanje proizvodnjom. Ovim ERP rešenjem, obezbeđeno je kompletno planiranje i upravljanje proizvodnjom ali i potpuna sledljivost proizvodnje, koja je bila uslov postavljen od strane inostranih partnera.

 • Čajetina - Realizacija projekta GIS

  Na pres konferenciji, predstavnici Dokus-a iz Čačka prezentovali su kako izgleda primena GIS-a na ortofoto snimku opštine Čajetina sa obradjenim podacima: putevi, vegetacija, urbanistički planovi, komunalne instalacije.

 • Konferencija INFOTECH 2012

  Na informatičkom skupu Infotech 2012 ICT Conference & Exhibition u Vrnjačkoj Banji uspešno smo prezentovali DocArt i skener Zeutschel Zeta . Panel diskusija je izazvala dosta interesovanja drugih učesnika skupa...

 • Novi Zeutschel skener u ponudi - Zeutschel ZETA

  Zeutschel ZETA Zeutschel je prikazao najnoviji skener na CeBIT-u Martu 2011. Zeta je novi dizajn koji je namenjen za upotrebu od strane neveštih korisnika. U idealnim uslovima ovaj skener bi trebao biti smešten u čitaonicu u biblioteci gde bi svako mogao da ga koristi.

 • Instalacija skenera u Crnoj Gori

  U Crnoj Gori izvršena je instalacija skenera velikih formata OS 12000 G. To je prva instalacija skenera ovog tipa na ovim prostorima. Ispod se nalaze linkovi ka video i foto materijalu snimljenom tokom procesa instalacije...

 • Instalacija Zeutschel skenera u Makedoniji

  Izvršena je instalacija Zeutschel skenera velikog formata (OS 14000 A2) u Makedoniji u Skoplju. Pogledajte video klip snimljen tokom procesa instalacije. Kliknite na sliku za uvećanje.